Valentine botox linje fjäril

För tidsbokning ring

0707544786

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Stumble Upon
Share via e-mail
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Stumble Upon
Share via e-mail
Share on Delicious
Share on Digg
Share on Google Bookmarks
Share on LiveJournal
Share on Newsvine
Share on Reddit
F&B kosmetik klinik botox för män lips botox


Erbjudande

30% RABATT PÅ

ALLA
BAHANDLINGAR

bakgrund8

Om man letar efter ett sätt att få yngre och fräschare hud så är galvanisk spa en icke-kirurgisk och mest effektiva alternativ till Botox .


Galvanisk Spa är en liten, handhållen maskin som ger en låg nivå (galvanisk) elektrisk ström när den appliceras på huden. En motsvarande kräm eller gel appliceras på området som skall behandlas och huden försiktigt masseras med Galvanisk Spa apparaten som levererar en smärtfri elektrisk ström till huden. Genom en mild massage hjälper den elektriska strömmen ökar cirkulationen och fokuserar på cellernas energi

En av de främsta fördelarna med galvanisk spa sbehandlingen är en förbättrade syresättning och cirkulation i det behandlade området, den galvaniska laddningen ökar effektiviteten hos de produkter som används under behandlingen och ger en förhöjd nivå av näring till huden.


FörbehandlingBehandling


 Galvanisk spa minskar fina linjer och slätar huden så att huden känns mjukare och skönare, behandlingen påskyndar och ökar den naturliga upptagningsförmåga i huden, blodcirkulationen ökas, porerna öppnar sig och huden rengörs från orenheter och döda celler. Galvanisk spa förbättrar hudens struktur och elasticitet, reparerar solskador på djupet, celluliter, åderbråck och acne kan behandlas med denna metod. Behandlingen kan användas för ansikte, hårbotten och kropp.

linje116

Galvanisk spa

galvanisk spa 11