Valentine botox linje fjäril

För tidsbokning ring

0707544786

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Stumble Upon
Share via e-mail
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Stumble Upon
Share via e-mail
Share on Delicious
Share on Digg
Share on Google Bookmarks
Share on LiveJournal
Share on Newsvine
Share on Reddit
F&B kosmetik klinik botox för män lips botox


Erbjudande

30% RABATT PÅ

ALLA
BAHANDLINGAR

bakgrund 12

Mesobotox (mikrobotox)

linje122

Det har framkommit ny information som visar att botulinumtoxin (BOTOX) har gynnsamma effekter på talgkörtlar (oljekörtlar), blodkärl i ansiktet och hudstruktur.


Många erfarna behandlare har konstaterat och bekräftat att BOTOX inte bara påverkar musklerna som styr ansiktsuttrycket. Även finnare muskler i huden, samma muskler som reser håret när du upplever s.k. gåshud, påverkas av botulinumtoxin. Det här musklerna är kända för att reglera såväl hudens porstorlek som hudens svett- och oljeproduktion.


När små doser av BOTOX (MESOBOTOX) injiceras i huden, blockeras de små musklernas verksamhet. Detta resulterar i mindre porer och därigenom också en åtstramande effekt som leder till en märkbar ansiktslyftning. De fina rynkorna minskas och hudens struktur förfinas. Ytterligare synbara effekter är då hudens svettproduktion avtar och huden får en fin icke-oljig och matt utseende.


Eftersom BOTOX hämmar p-faktorn (en av huvud faktorerna till inflammationer) kan akne och dess inflammatoriska process minskas och förhindras.


Vad kan behandlas med MESOBOTOX (mikrobotox)?


Ytterligare gynsamma effekter av MESOBOTOX (mikrobotox) behandling:


Hur utförs en MESOBOTOX (mikrobotox) behandling?
 En
MESOBOTOX (mikrobotox) behandling utförs genom injektioner av mycket små Botox doser. Injektionerna sker ytligt över hela ansiktet (främst i panna, kinder och sidor av ansiktet). Behandlingen är i stort sett smärtfri, detta på grund av den lilla 30G:s nålkaliber som används samt de små volymerna som injiceras. I de fall då patienten önskar bedöva området innan behandling så används den konventionella Botox förbehandlingen (bedövning med is), vid önskemål kan även bedövningskräm användas.


När är det en perfekt tid för att börja MESOBOTOX (mikrobotox)?
 Det finns ingen direkt specifik tid när man kan börja en
MESOBOTOX (mikrobotox) behandling, dock sker det bäst efter den konventionella Botoxbehandlingen (dvs. då man behandlat rynkor i pannan/glabella (beskymmerynka) /kråksparkar). En MESOBOTOX (mikrobotox) behandling kan göras samma dag som man utför de flesta andra behandlingar (laserfoto-föryngring, ytlig hudslipning etc.) om så önskas.


Hur länge håller effekterna av MESOBOTOX ?
Ca 4 månader.